dijous, 8 de desembre del 2011

Pecan Pie presents: A gentle evening with Evening Hymns + Poomse


   Evening Hymns és el projecte de Jonas Bonetta un llenyataire de l’estat d’Ontario al Canadà. Bonetta i el seu pare tenien una serreria que finalment ha acabat convertint-se en un estudi d’enregistrament on Jonas i els seus Evening Hymns enregistren cançons més espectrals que terrenals, veritablent folk però d’un altre món. Ecos de la solitud dels boscos i els llacs se poden sentir als seus discs (sentir de sentir, no només d’escoltar). La dels Evening Hymns és una de les músiques que més ens ha transmès un sentit de veritat els darrers temps. Són habituals de les carreteres de centre-europa però encara mai no havien baixat tan al sud.
   Ens ha complagut infinítament obtenir la presència a Mallorca d’Evening Hymns i ens ha semblat que són els artistes ideals per format part del cicle A Gentle Evening With. No falleu, amb el cor a la mà.
   Els acompanyaran Poomse, una de les propostes més originals de la (més rica i variada del que molts pensen) escena mallorquina. El projecte de Llorenç Rosselló crida l’atenció per la seva introspecció i maduresa, folk sorgit d’un interior profundament indie o viceversa? És segur que al Mar i Terra ens oferiran algunes d’aquestes noves cançons que està parint Poomse, ara trio amb Gaspar Reixach i Josep Verdera. El vist a Lloseta a principis d’octubre era realment prometedor !
   Teniu en compte que el concert te lloc al Mar i Terra, això vol dir que hi haurà puntualitat a l’hora d’iniciar les actuacions i que un cop començat al concert no es permetrà l’entrada de més públic a la sala.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada